Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Love in the Time of Cholera: Rental Version (2007)

In dit epische liefdesverhaal beleven we de gedoemde relatie van Florentino (Javier Bardem) en Fermina (Giovanna Messogiorno) tegen het prachtige Zuid-Amerikaanse landschap. Toen Florentino de dertienjarige Fermina zag, werd hij op slag verliefd. Ze verliezen elkaar en Fermina trouwt met een ander. Florentino beleeft talloze affaires. Ruim vijftig jaar later lijkt hun liefde opnieuw een kans te krijgen...

Gebaseerd op de legendarische bestseller van Gabriel Garcia Márquez. Verfilmd door Mike Newell (Four Weddings and a Funeral, Donnie Brasco) met in de hoofdrollen Oscar® winnaar Javier Bardem (No Country for Old Men, Mar Adentro), Benjamin Bratt (Traffic) en Giovanna Messogiorno (Don't Tell).
CompAZG ID: 4504

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-10-2007
Speeltijd: 135 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Leguizamo, Benjamin Bratt, Liev Schreiber, Hector Elizondo, Javier Bardem, e.a.
Geproduceerd door: Grosvenor Park Media Ltd.
Regisseur: Mike Newell
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer