Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Georgia Rule (2007)

De regisseur van Pretty Woman en Runaway Bride keert terug met een heerlijke hartverwarmende komedie waarin Lindsay Lohan, Jane Fonda en Felicity Huffman de sterren van de hemel spelen.

Lily (Huffman) heeft wat te stellen met haar rebellerende tienerdochter Rachel (Lohan). Om de dwarse meid wat discipline bij te brengen neemt ze haar mee naar een plek waarvan ze ooit zwoer dat ze er nooit meer terug zou keren: het huis van haar moeder Georgia (Fonda).

Eén zomer lang wonen deze drie vrouwen onder één dak. Door Rachels opstandigheid, Lily's drankmisbruik en Georgia's strenge huisregels komen de spanningen al snel tot een kookpunt. Maar de zaken nemen een opzienbarende wending wanneer Rachel een geheim onthult...
CompAZG ID: 4499

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-5-2007
Speeltijd: 108 minuten
Budget: $20,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Laurie Metcalf, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Felicity Huffman, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Garry Marshall
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer