Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Leo (2002)

Leo (Davis Sweatt) is een getroubleerd jongetje met een erg afstandelijke moeder. Hij begint een briefwisseling met Stephen (Joseph Fiennes), die een gevangenisstraf van 15 jaar uitzit. Tussen de man en het jongetje ontstaat een vertrouwensband die zo intens is dat hij bij het verlaten van de gevangenis zijn vroegere misstappen onder ogen ziet en keuzes maakt die hemzelf en zijn nieuwe vriend moeten redden. Door af te wisselen tussen Leo’s jeugd, dertig jaar daarvoor, en het leven van Stephen nu, creëert de film een toenemend spanningsveld dat culmineert in de onthulling van hun mystieke connectie. Leo is een prachtig in beeld gezet en genuanceerd vertolkt drama van regisseur Mehdi Norowzian (Killing Joe). De cast bestaat uitsluitend uit grote namen, zoals Joseph Fiennes (Shakespeare in Love), Elizabeth Shue (Leaving Las Vegas), Dennis Hopper (Apocalypse Now) en Sam Shepard (Black Hawk Down).
CompAZG ID: 4487

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-3-2002
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Elisabeth Shue, Dennis Hopper, Justin Chambers, Deborah Kara Unger, Joseph Fiennes, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mehdi Norowzian
Auteur: Massy Tadjedin, Amir Tadjedin

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer