Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Gattaca (1997)

Dankzij de enorme wetenschappelijke vooruitgang, kan pre-nataal de genetische samenstelling van een kind in het lab worden bepaald en worden er alleen nog maar superbaby's geboren. Vincent Freeman (Ethan Hawke) is op de natuurlijke manier verwekt en moet zich staande weten te houden tussen mensen voor wie de beste genen zijn uitgezocht. Om zijn droom, een missie naar de ruimte, te verwezenlijken neemt hij de identiteit aan van een genetisch perfect persoon (Jude Law). Hierdoor is Vincent al snel succesvol in de Gattaca ruimtebasis. Maar wanneer de missieleider wordt vermoord, dreigt Vincent's droom in het water te vallen aangezien hij verdachte nummer 1 is.
CompAZG ID: 4474

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-10-1997
Speeltijd: 106 minuten
Budget: $36,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alan Arkin, Ethan Hawke, Jude Law, Ernest Borgnine, Loren Dean, e.a.
Geproduceerd door: Columbia Pictures
Regisseur: Andrew Niccol
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer