Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Antonio Carluccio: Deel 3: Lazio & Calabrië-Basilicata (2004)

LAZIO:
In de eeuwige stad bezoekt Antonio een oude joodse vriendin. Donatella Limentani Pavoncello bereidt voor haar kleinkinderen een traditionele koosjere maaltijd van kippen-rissole in tomaten en seldersaus. Samen met Antonio koopt zij eerst de verse ingredienten op de markt in de vroegere joodse wijk van Rome. Wanneer ze terug in haar flat zijn, laat zij de bereiding over aan een zenuwachtige Antonio. Vervolgens reist hij naar Frascati om de vermaarde wijn te proeven en broodjes porchetta te eten, terwijl hij naar het militaire defilé van de bersaglieri kijkt. Later bezoekt hij in Rome de rustige en fraaie omgeving van de Britisch School, waar hij een heerlijke maaltijd bereidt voor de inwonende kunststudenten. Pasta cresciuta is een mengeling van ansjovis en groenten zoals courgettes en aubergines, diepgevroren in een heel luchtig beslag.

CALABRIË:
Riskanter is het bezoek dat Antonio brengt aan een bijenkolonie in een sinaasappelplantage. Hij trekt een beschermend pak aan en brengt de kostbare necta
CompAZG ID: 4453

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 59 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Antonio Carluccio, Rocco Granata,
Geproduceerd door: BBC Worldwide, Media Companies: VDM Entertainment
Regisseur: Caius Julyan, Caius Julyan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer