Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Antonio Carluccio: Deel 2: Sicilië & Puglië (2004)

SICILIË:
Antonio gaat bij maanlicht mee op octopussen vissen, een eeuwenoude traditie in de streek. De octopus wordt vanzelfsprekend het hoofdingrediënt van een heerlijk gerecht, gecombineerd met wijn en chili en opgediend met pasta in authentieke Italiaanse stijl. Wanneer hij terug op het droge is, bezoekt hij de onderneming Florio, één van de oudste producenten van Marsala-wijn op Sicilie. Hij laat zich inspireren door de smaak van de zoete nectar en verwerkt die in een ongewone zuiderse specialiteit met lamsvlees, knoflook en wilde venkel, die plaatselijk in overvloed groeit. Tot slot selecteert Antonio een reeks typisch Siciliaanse lekkernijen uit een pasticceria, waaronder marsepeinvruchten en cassata, een calorie-opstoot die hij onmogelijk kan weerstaan.

PUGLIË:
Volgens Antonio Carluccio krijgen ze in Puglië nooit genoeg van eten! Wanneer hij aaankomt in één van de opvallende witte dorpjes op de heuveltoppen, vindt hij er ingredienten zoals salami en kaas, waarmee hij zijn eigen variant bereidt van
CompAZG ID: 4428

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 59 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Antonio Carluccio, Rocco Granata,
Geproduceerd door: BBC Worldwide, Media Companies: VDM Entertainment
Regisseur: Caius Julyan, Caius Julyan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer