Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hollands Glorie: Hollandse Meesters (2008)

De dubbel-dvd 'Hollands Glorie - Hollandse Meesters' geeft een panoramisch beeld van de Nederlandse schilderkunst van het eind van de 19e eeuw tot de jaren tachtig van de vorige eeuw. De unieke filmfragmenten uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid nemen de kijker mee terug naar de hoogtepunten van bijna honderd jaar Nederlandse schilderkunst. Dvd 1 biedt een divers palet van archieffragmenten over Nederlands trots: Van Gogh, Mondriaan, Toorop, maar ook het Rijksmuseum in Amsterdam, de kunstuitleen en de kunstenaarsdorpen Laren en Bergen. Op dvd 2 staan drie prachtige kleurenfilms over drie grootheden uit de Nederlandse kunstgeschiedenis: Vincent van Gogh, Karel Appel en Carel Willink. Kortom: een dvd die geen enkele liefhebber van Nederlandse schilderkunt mag missen!

Over de serie
De serie 'Hollands Glorie' geeft aan de hand van historische beelden een overzicht van Nederlandse successen vanaf de jaren twintig tot eind jaren zeventig van de vorige eeuw. Op technisch, cultureel
CompAZG ID: 4418

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2008
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: A.W. Bruna
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer