Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Anouk - Live at Gelredome (2008)

Op 28 en 29 maart 2008 gaf Anouk twee uitverkochte concerten in het Gelredome. Gewapend met een nieuwe band, backing vocals en een blazerssectie ging ze het podium op om er twee en een half uur (!) en 26 nummers later weer af te komen. Een overtuigend concert Nieuwe band Angelo de Rijke (gitaar), Memru Renjaan (gitaar), Thijs Boontjes (toetsen), Boaz Kroon (basgitaar) en Oscar Kraal (drums) speelden in het Gelredome alsof ze het al jaren deden. Het was zodanig goed dat ik alleen bij vlagen (RU Kiddin'Me en Nobody's Wife) naar de oude band verlangde. Een knappe prestatie want die oude band stond als een huis en deze jongens spelen nog maar sinds een paar maanden samen. De drumsolo op More Than You Deserve is een leuke uitsmijter!
CompAZG ID: 4416

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-8-2008
Speeltijd: 134 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anouk, Hans Eijkenaar, Leendert Haaksma,
Geproduceerd door: EMI Films
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer