Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Inspector Dalgliesh - Devices and desires (1991)

Het personage van de eigenzinnige hoofdinspecteur Adam Dalgliesh is een creatie van de Britse schrijfster PD James. Deze T.V. bewerking van haar roman Devices and Desires, naar een scenario van Thomas Ellice, doet volledig recht aan de sublieme sfeer die het boek ook zo bijzonder maakt. Devices and Desires is een spannend en ingenieus verhaal over menselijk falen in en web van geheimen, ambities en snode plannen, en dat allemaal aan een eenzaam stukje van de kust van Norfolk.
CompAZG ID: 4374

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1991
Speeltijd: 300 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Gemma Jones, James Faulkner, Susannah York, Roy Marsden, Tony Haygarth,
Geproduceerd door: Just Entertainment
Regisseur: John Davies
Auteur: P.D.James

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer