Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Magic Flute: Special 3 Disc Edition (2006)

Kenneth Branagh, die eerder meesterlijke verfilmingen op zijn naam zette van Shakespeare's Henry V en Hamlet, zet een flamboyante filmversie van Mozarts Die Zauberflöte neer. Branagh verplaatst het verhaal naar de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog, waar de gewonde soldaat Tamino in een fantasie-universum terechtkomt. Daar krijgt hij opdracht om Pamina, de dochter van de Koningin van de Nacht, te redden uit de klauwen van Sarastro. Om zijn taak te vervullen krijgt hij hulp van de komische Papageno én een toverfluit.

The Magic Flute is een wervelende film, vol luisterrijke sets, oogverblindende trucages en prachtige vertolkingen van de beroemde liedjes. Een musical in de traditie van Moulin Rouge. Of zoals de Britse krant The Guardian schreef: "Door de visuele kracht en Branaghs energieke regie is dit een zeldzaamheid geworden: opera waarbij je popcorn kunt eten!"
CompAZG ID: 4368

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-9-2006
Speeltijd: 134 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jimmy Yuill, Christopher Stone, Joseph Kaiser, Amy Carson, René Pape, e.a.
Geproduceerd door: Walt deFaria
Regisseur: Kenneth Branagh
Auteur: Emanuel Schikaneder, Kenneth Branagh

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer