Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lloyd (2001)

Lloyd is een lief, grappig 11-jarig jongetje dat altijd ruzie heeft met zijn leraren op school. Als Lloyd een van zijn klasgenootjes van de gemeenste lerares, juffrouw Crub probeert te redden, zet zij hem in de klas voor 'ongeinteresseerde' kinderen. Als de mooie Tracey in dezelfde klas komt te zitten worden klasgenoot 'Storm' en Lloyd allebei smoorverliefd op haar. Helaas voor Lloyd kan hij het niet winnen van de stoerdere en oudere Storm. Maar is er een kans dat hij met behulp van zijn moeder, broertje en een mysteryeuze tovenaar het meisje van zijn dromen toch nog kan krijgen...?
CompAZG ID: 436

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-5-2001
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Todd Bosley, Brendon Ryan Barrett, Mary Mara, Sammy Elliott,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Hector Barron
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer