Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Land Girls (9/25/1998)

Het is 1941. Drie jonge vrouwen ruilen het stadse leven in om vrijwillig op het platteland te gaan werken. Daar zijn bijna alle mannen door oorlogsverplichtingen naar het front gestuurd. Stella, Ag en Prue zijn van harte welkom op de boerderij van de heer en mevrouw Lawrence. Hun 21-jarige zoon Joe voelt zich de koning te rijk tussen de knappe meiden. Ondanks de ernst van de oorlog, beleven ze de tijd van hun leven. Prue zet als eerste haar zinnen op Joe, maar ze dumpt hem snel voor een piloot van de basis vlakbij. Ook Stella en Ag hebben op de basis een vriend gevonden. Ag vraagt Joe zelfs om haar wel een heel bijzondere dienst te bewijzen als vriend. Alleen de band tussen Stella en Joe blijkt sterk.
Sterker dan ze zelf beseffen...
CompAZG ID: 4329

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9/25/1998
Speeltijd: 111 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rachel Weisz, Paul Bettany, Catherine McCormack, Anna Friel, Steven Mackintosh,
Geproduceerd door: Intermedia Films, Channel Four Films, Greenpoint Films
Regisseur: David Leland
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer