Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Inspector Lynley Mysteries: De Complete Eerste Serie (2001)

In dit vervolg op de pilotserie 'A Great Deliverance' zijn de aristocratische Superintendent Thomas Lynley (Nathaniel Parker) en zijn volkse partner Sergeant Barbara Havers (Sharon Small) inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Beide speurders hebben echter privé-problemen. Lynley kan de liefde van zijn leven, die met zijn beste vriend is getrouwd, maar niet vergeten en zoekt troost bij zijn goede vriendin Lady Helen Clyde (Lesley Vickerage). Intussen wordt het voor Havers steeds moeilijker om haar moeder die Alzheimer heeft, te verzorgen.

Lynley en Havers moeten vier moordzaken oplossen. In 'Well-Schooled in Murder' vraagt een vroegere klasgenoot aan Lynley om een vermiste leerling van een dure kostschool op te sporen. Wanneer de jongen dood wordt aangetroffen, is Lynley door zijn achtergrond de aangewezen figuur om de zaak te onderzoeken. In 'Payment in Blood' wordt een bekende toneelschrijver in het buitenverblijf van een theaterproducent vermoord. Onder de gasten bevindt zich Lynleys oude vriendin Helen C
CompAZG ID: 4317

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 356 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Sharon Small, Nathaniel Parker,
Geproduceerd door: BBC Worldwide Ltd, Memphis Belle
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer