Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Boot Camp (2008)

Overal ter wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden stuk voor stuk niet in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommigen zijn de hel op aarde...

Sophie is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het helemaal met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van haar ouders, wordt ze thuis ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie...

Sophie komt terecht in 'Camp Serenity', een opvoedkamp geleid door de sadistische dokter Hail, Hail zet zijn 'gasten' op een dieet van marteling, eenzame opsluiting en psychische mishandeling. En er zijn maar twee manieren om weg te komen uit 'Camp Serenity': Als een volledig ander mens... of in een doodskist.
CompAZG ID: 4309

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-5-2008
Speeltijd: 95 minuten
Budget: $14,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Peter Stormare, Gregory Smith, Mila Kunis, Regine Nehy,
Geproduceerd door: CD Films, Edgey Productions
Regisseur: Christian Duguay
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer