Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Henning Mankell's Wallander: Volume 2 (2006)

Kurt Wallander, de melancholische en cynische inspecteur, heeft net als zijn geestelijke vader, Henning Mankell, een voorliefde voor Italiaanse opera's. Hij vertrouwt op zijn instinct en ervaring maar gebruikt soms onconventionele en illegale middelen om zaken op te lossen. Zijn dochter Linda, die net afgestudeerd is aan de politieschool, komt het politiecorps in Ystad vervoegen. Dit is niet altijd naar de zin van Kurt maar het geeft een extra dimensie en spanning aan de vader-dochter-relatie.

Alle episodes zijn stuk voor stuk originele verhalen geschreven door de bestsellerauteur Henning Mankell en bewerkt door gekende Zweedse scenarioschrijvers.

7: Het zwakke punt
8: De fotograaf
9: De dekmantel
10: De kasteelruïnes
11: Bloedbanden
12: De Joker
13: Het geheim
CompAZG ID: 4305

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 618 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Robin Ellis, Göran Ragnerstam, Lennart Jähkel, Krister Henriksson, Johanna Sällström, e.a.
Geproduceerd door: Yellow Bird Films AB, ARD/Degeto Film, Media Companies: Lumière
Regisseur: Jonas Grimås, Jonas Grimås, Anders Engström, Anders Engström, Stephan Apelgren, Stephan Apelgren, Stephan Apelgren
Auteur: Henning Mankell, Henning Mankell, Henning Mankell, Henning Mankell, Henning Mankell, Henning Mankell, Henning Mankell

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer