Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Voleurs de Chevaux (2007)

1856, ergens in het Oosten. In drie hoofdstukken - Lui, Eux, La Traque - volgen we tweemaal twee broers en hun onderlinge relaties. Jakub en zijn broer Vladimir laten zich, omwille van de soldij, inwijden bij het Kozakkenlegger. Roman en Elias daarentegen zijn paardendieven. Het verhaal begint wanneer Roman en Elias de paarden van Jakub en Vladimir stelen. Bij deze overval wordt Vladimir gedood, Jakub blijft verbitterd achter. Het enige wat hem rest is wraak.

'Voleurs de Chevaux' is een ontroerende avonturenfilm die het verhaal vertelt van twee kozakkenbroers. De sfeer balanceert tussen bikkelhard en bezwerend, met op de soundtrack ondermeer Johann Johansson en Jef Mercelis. Een episch verhaal over wraak, verraad en broederliefde.
CompAZG ID: 4295

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-8-2007
Speeltijd: 82 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Versus Production
Regisseur: Micha Wald
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer