Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Vier Minuten (2006)

Iedere ochtend geeft Traude Krüger (Monica Bleibtreu) pianolessen in een vrouwengevangenis. Deze jarenlange regelmaat wordt verstoord door de komst van een nieuwe gevangene. De nieuweling, Jenny (Hannah Herzsprung), blijkt agressief, onberekenbaar en zit vast wegens moord. Aanvankelijk verloopt de omgang tussen Traude en Jenny zeer stroef, maar Jenny blijkt muzikaal een wonderkind. Naarmate de pianolessen vorderen komen de agressieve Jenny en de verbitterde Traude meer tot elkaar.

Traude, die het als haar roeping ziet de ontspoorde Jenny door middel van haar talent op het rechte pad te krijgen, nomineert haar leerling voor een prestigieuze muziekwedstrijd buiten de gevangenis. Jenny blijkt echter diepe littekens te hebben overgehouden aan haar gewelddadige jeugd en saboteert iedere kans om buiten de muren van de gevangenis te kunnen spelen...

'Vier Minuten', de tweede film van regisseur Chris Krauss, is overladen met prijzen. Naast de Lola voor beste actrice (Monica Bleibtreu) en de beste Duitse film we
CompAZG ID: 4290

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-6-2006
Speeltijd: 110 minuten
Budget: $1,400,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Richy Müller, Monica Bleibtreu, Jasmin Tabatabai, Hannah Herzsprung, Sven Pippig,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Chris Kraus
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer