Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Samsara (2001)

Samsara, een spiritueel liefdesverhaal dat zich afspeelt in het majestueuze Himalayalandschap (Ladakh), volgt de zoektocht en de strijd van een naar spirituele verlichting.

Geleid door Apo, een wijze en oudere monnik en Zoram, een jonge monnik, trekt een karavaan lama's door de bergen op zoek naar Tashi, een briljante leerling die gedurende drie jaar afgezonderd in een afgelegen hermitage leefde om te mediteren. Tashi wordt terug naar het klooster gebracht, waar hij langzaam van zijn diepe trance herstelt.

De terugkeer van Tashi heeft echter onverwachte resultaten. Ondanks het feit dat zijn leven gewijd was aan zijn spirituele ontwikkeling, ervaart hij een verrassende ontwaking van zijn seksuele gevoelens. Deze gevoelens vallen samen met zijn reis naar een dorpje waar hij de oogst moet zegenen. Hij ontmoet er Pema, een mooie jonge vrouw. Het is liefde op het eerste gezicht.
CompAZG ID: 4280

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2001
Speeltijd: 139 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: BO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Shawn Ku, Christy Chung, Neelesha BaVora, Lhakpa Tsering, Tenzin Tashi, e.a.
Geproduceerd door: Fandango
Regisseur: Pan Nalin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer