Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Deliverance: Deluxe Edition (1972)

Laat je meevoeren met de kolkende stroom van dit ultieme avontuur van mens tegen natuur in een geremasterde versie met bijzondere extra's!

Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty en Ronny Cox spelen "weekendstrijders". Ze vertrekken in twee kano's over een mysterieuze rivier in Georgia - en ontdekken een wildernis vol angst. Regisseur John Boorman (Excalibur, Hope and Glory) laat hen, en de kijkers, balanceren op het randje van de overleving. Deliverance, een film van James Dickey, die gebaseerd is op zijn roman en genomineerd voor drie Oscars®* waaronder beste film. Dit absoluut eersteklas staaltje filmen voert je mee met de onweerstaanbare kracht van een razende stroomversnelling.
CompAZG ID: 4270

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-7-1972
Speeltijd: 109 minuten
Budget: $2,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jon Voight, Burt Reynolds, Ronny Cox, Ned Beatty, Ed Ramey,
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures, Elmer Enterprises
Regisseur: John Boorman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer