Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Touch of Frost: Complete 5e Seizoen (09)

Nieuwe moorden en ontvoeringen voor inspecteur Jack Frost in het vijfde seizoen van de meest succesvolle Britse detectiveserie.
Misdaad, spanning en intrige gegarandeerd.

DVD 1
Penny for the Guy [speelduur: 102 min.]
Een medogenloze kidnapper perst een winkelketen af: als zij niet betalen, vermoordt hij een klein jongetje. Frost heeft een idee wie de afperser kan zijn, maar de vermoedelijke dader speelt een gevaarlijk kat en muis spelletje met de inspecteur.

DVD 2
House Calls [speelduur: 92 min.]
Een man komt thuis en treft zijn kinderen dood aan. Zijn vrouw is spoorloos. Het onderzoek vergt veel van Frost, vooral omdat hij zijn persoonlijke gevoelens er niet buiten kan laten. Daardoor maakt hij aanvankelijk een ernstige inschattingsfout...

DVD 3
True Confessions [speelduur: 102 min.]
Frost onderzoekt de moord op een vrouw. Haar echtgenoot is de meest voor de hand liggende verdachte. Maar is de zaak echt zo simpel? En wat heeft Frost's vroegere baas met de zaak te maken?

DVD 4
No other lov
CompAZG ID: 4252

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1997-02-09
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Excelsior Group Productions, Yorkshire Television, Media Companies: Dutch FilmWorks, Granada International Media
Regisseur: Paul Seed, Graham Theakston, Sandy Johnson, David Reynolds
Auteur: R. D. Wingfield, R. D. Wingfield

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer