Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wilde mossels (2000)

Wilde Mossels is een film vol verlangen, vriendschap en romantiek, gebracht met veel actie en humor. De film vertelt in prachtige beelden het verhaal van Leen (Fedja van Huêt) en zijn vrienden Daan (Frank Lammers) en Jacob (Freek Brom). De drie jongens proberen iets te maken van hun bestaan in een klein dorp op een Zeeuws eiland, waar nooit iets gebeurt, waar de wind altijd waait, waar de drie vrienden niets anders kunnen doen dan wat hangen, bier drinken of motorracen. De rusteloze Leen wil weg. Ontsnappen uit de eenzaamheid van de zuigende klei op het lege eiland, weg van zijn aantrekkelijke maar claimende moeder (Will van Kralingen).
Noch de liefde, noch de muziek en wilde feesten, noch de risico's die hij neemt met zijn motor brengen hem werkelijke bevrediging. Wat is zijn uiteindelijke doel en hoe ver moet hij gaan om dat doel te bereiken?
CompAZG ID: 4250

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-9-2000
Speeltijd: 119 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Fedja van Huêt, Frank Lammers, Frederik Brom,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Erik de Bruyn
Auteur: Erik de Bruyn

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer