Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Monsignor Renard (1999)

Monsignor Renard vertelt het verhaal van de Duitse bezetting van Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog vanuit het perspectief van een eenvoudige priester. Zijn geloof wordt zwaar op de proef gesteld als hij moet kiezen tussen de vreedzaamheid van het Christendom en het noodzakelijke geweld van het verzet. Na verloop van tijd neigt Renard er meer en meer toe om zelf een actieve rol te gaan spelen aan de zijde van de Vrije Fransen. Daarmee loopt zijn veiligheid steeds meer gevaar en rijst de vraag wie hij eigenlijk kan vertrouwen. Er zijn heel wat collaborateurs die de Gestapo helpen bij het ontmaskeren van leden van de Résistence. Renard beseft dat zijn status als priester hem maar tot op zekere hoogte zal beschermen. Tegelijkertijd gaat het leven van alledag door. Renard wordt gewoon verwacht bij dopen, huwelijken en begrafenissen. Hij weet dat hij al zijn moed, kracht en doorzettingsvermogen nodig zal hebben om zijn kudde veilig door de storm te leiden...
CompAZG ID: 4241

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1999
Speeltijd: 300 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Dominic Monaghan, Timothy Walker, John Thaw, Stephen Tate, Jimmy Yuill, e.a.
Geproduceerd door: Carlton UK Television Ltd., Granada International, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Malcolm Mowbray, David Wheatley, Malcolm Mowbray, David Wheatley
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer