Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Out of the Ashes (2003)

Out of the Ashes
De Holocaust met al z’n verschrikkingen heeft persoonlijke verhalen opgeleverd die alleen door de overlevenden zelf werkelijk begrepen kunnen worden. Dit is het verhaal van dr. Gisella Perl, die de beruchtste Duitse oorlogsmisdadiger uit de geschiedenis wist te trotseren: dr. Josef Mengele, de kamparts van Auschwitz.

Gisella Perl (Christine Lahti, winnares van een Oscar en Emmy Award voor Chicago Hope) vaart in 1946 op een enorme stoomboot de haven van Manhattan binnen. Net als heel veel joodse oorlogsvluchtingen is zij naar Amerika gekomen om een nieuw leven op te bouwen. Als een van de eerste vrouwelijke gynaecologen van Oost-Europa is ze vast van plan haar oude beroep weer op te nemen. Maar om haar eigen praktijk te beginnen, moet ze eerst toestemming krijgen van een commissie van geneeskundigen. Tijdens hun ondervragingen wordt Gisella’s verleden duidelijk. Zij was de assistente van dr. Mengele (Jonathan Cake, 'Noa’s Ark'). Dit plaatst de commissieleden voor een dilemma: Wat heeft Gi
CompAZG ID: 4240

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2003
Speeltijd: 108 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bruce Davison, Beau Bridges, Richard Crenna, Christine Lahti,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer