Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Man from Utah (1934)

De Sherrif stuurt John Weston naar een rodeo om uit te zoeken wie de rodeo rijders op het punt staan te winnen vermoodt. Barton heeft deze rodeo's georganiseerd en is van plan er vandoor te gaan met al het prijzengeld dat door de dorpsbewoners bij elkaar is gespaard. als blijkt dat Weston een rijder van Barton zal verslaan, proberen Barton en zijn mannen net als de andere rijders uit te schakelen.
CompAZG ID: 4226

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-5-1934
Speeltijd: 52 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Wayne, Polly Ann Young, Anita Campillo, George 'Gabby' Hayes,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Robert N. Bradbury
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer