Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Maigret Collection: Episodes 23 - 24 (1994)

Episode 23: Maigret in Finland.
Enkele seconden nadat de schoten zijn gelost, ziet Elisa Porola hoe Jean Duclos bij haar stervende echtgenoot Konrad staat. Hij heeft het moordwapen nog in zijn hand. Maar waarom zou professor Jean Duclos, een internationaal gereputeerd criminoloog en lector, iemand vermoorden die hij niet eens kent?

Episode 23: Maigret en de maniak van Montmartre.
Parijs leeft in angst. Een seriemoordenaar heeft al vijf keer toegeslagen en Maigret heeft nog steeds geen aanwijzingen. De moorden worden steeds bij nacht gepleegd, in dezelfde wijk. De slachtoffers zijn vrouwen die op elkaar lijken. De dader steekt zijn slachtoffers met een mes in het hart, verscheurt hun kleren en verdwijnt zonder een spoor achter te laten...
CompAZG ID: 4222

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1994
Speeltijd: 180 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Bruno Cremer,
Geproduceerd door: Dune, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer