Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tatort (2005)

Tatort Köln
In de zeven moordmysteries in deze DVD-box zijn de hoofdrollen weggelegd voor de rechercheurs Max Ballauf en Freddy Schenk. De charmante Ballauf met zijn melancholische blik weet elke vrouw haar diepste geheimen te ontfutselen - zelfs als het over moord gaat. Zijn vurige temperament wordt gelukkig enigszins in toom gehouden door zijn solide, evenwichtige partner Schenk. Samen vormen ze een team dat tegen het unieke decor van de stad Keulen - met de Dom, de Rijn, het carnaval en vooral heel veel bier - de rijke Tatort-traditie met glans in ere houdt.
CompAZG ID: 4203

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 600 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Bavaria Media Television, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer