Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dragon - The Bruce Lee Story: Collector's Edition (1993)

DRAGON is het verfilmde levensverhaal van Bruce Lee, de onbetwiste meester oosterse vechtsporten. op achtien jarige leeftijd keert hij Hong Kong de rug toe en vertrekt naar Amerika om te proberen zijn droom, een eigen Kung Fu school te verwezenlijken. Daar aangekomen wordt Bruch Lee door rassenhaat gedwongen zijn harde vechttechnieken te gebruiken om te overleven. Dankzij zijn faberlachtige technieken en bewegingen wordt hij ontdekt door Hollywood en groeit uit tot een ware legende!
CompAZG ID: 42

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-5-1993
Speeltijd: 115 minuten
Budget: $14,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jason Scott Lee, Lauren Holly, Robert Wagner, Michael Learned, Nancy Kwan,
Geproduceerd door: Universal Pictures
Regisseur: Rob Cohen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer