Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Cat's Eye (1985)

In CAT'S EYE is een mysterieuze kat die een klein meisje wil redden de link tussen drie spannende korte verhalen van Stephen King. In Quitters Inc. wil James Woods stoppen met roken en meldt zich bij een ontwenningskliniek die daar wel heel drastische maatregelen voor heeft. In The Ledge doet een meedogenloze gangster de man die het met zijn vrouw doet een voorstel: loop over de richel van een wolkenkrabber. Als ie het redt krijgt hij de vrouw en geld. Redt hij het niet valt hij te pletter. En in The General moet de kat de kleine Drew Barrymore redden van een moordzuchtige trol die in haar muur leeft.
CompAZG ID: 4163

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-4-1985
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): James Woods, Drew Barrymore, Robert Hays, Kenneth McMillan, Alan King, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Lewis Teague
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer