Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mega Mindy 2 - De Valse Dokter, De Stemmenmicrofoon (0001)

De valse dokter: Toby moet dringend naar de dokter voor een medisch onderzoek. De dokter zegt dat er iets niet goed is met zijn oren en dokter Serafino geeft Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby heel vreemd doet. Tijd dus voor Mega Mindy om in te grijpen. De stemmenmicrofoon: Opa laat zijn nieuwste uitvinding zien aan Mieke en aan oma. Het heet de imitatiemicrofoon. Op het politiebureau werkt een nieuwe poetsvrouw, Lutgarde. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en wil deze gaan stelen. Heel het politiebureau is in rep en roer. Komt Mega Mindy ook dit keer weer te hulp?
CompAZG ID: 4132

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 50 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer