Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sally Lockhart Mysterie: The Shadow in the North (2008)

Sally Lockhart is voor zichzelf begonnen als financieel adviseur. Dan verliest één van haar klanten, ene Miss Walsh, een fortuin als een rederij plotseling failliet gaat. Sally is vastbesloten om uit te zoeken waarom zoveel schepen van de rederij spoorloos verdwenen zijn. Ze vraagt de detectives Frederick en Jim om hulp. Tijdens het onderzoek stuiten ze op de goochelaar Alistair MacKinnon, die wordt bedreigd door geheimzinnige schurken, en een helderziende die inzage lijkt te hebben in allerlei duistere bedrijfsgeheimen. Na veel slim speurwerk leidt het spoor naar de keiharde industrieel Axel Bellman. Wat volgt is een duizelingwekkend avontuur waarbij Sally’s kracht en moed meer dan ooit op de proef worden gesteld. Aan Belmann’s bedrijf lijkt een gruwelijk geheim te kleven...
CompAZG ID: 4127

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-6-2008
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Matt Smith, Julian Rhind-Tutt, Lyndsey Marshal, Jared Harris, John Standing, e.a.
Geproduceerd door: British Broadcasting Corporation (BBC), WGBH, Nova
Regisseur: John Alexander
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer