Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sally Lockhart Mysterie: The Ruby in the Smoke (2008)

Sally Lockhart heeft ene Mr. Higgs gedood. Niet met een wapen - hoewel ze wel een pistool heeft en niet bang zou zijn om het te gebruiken - maar met drie woorden: 'De Zeven Zegeningen'. Helaas heeft ze geen idee wat die woorden betekenen. Haar vader heeft ze haar toegestuurd, vlak voordat hij verdronk in de Zuid-Chinese Zee. In zijn brief waarschuwde hij Sally dat er gevaar dreigde. Sally had gehoopt dat Higgs, de collega van haar vader, het raadsel kon oplossen. Maar niets hoor: de beste man stierf van angst. De jonge Jim Taylor biedt Sally zijn hulp aan bij het beantwoorden van de vragen rond de dood van haar vader. Al gauw zitten ze beiden tot hun nek in een schimmige wereld van opium, Chinese bendes en een geheimzinnige robijn...
CompAZG ID: 4126

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-6-2008
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Matt Smith, Billie Piper,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Brian Percival
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer