Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Broken Hearts Club (2001)

Een hechte groep homofile vrienden deelt de emotionele ervaringen van het leven; relaties, overlijden van vrienden, jaloezie, nieuwkomers, vaderschap en maatschappelijke successen. In de verschillende fases van het leven delen de jonge mannen lief en leed en ontdekken ze dat ze altijd op elkaar kunnen bouwen. 'The Broken Hearts Club' is een frisse komedie over die dingen in het leven die er echt toe doen, hoe moeilijk het soms ook kan zijn, in welk team je ook speelt.
CompAZG ID: 4108

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-2-2001
Speeltijd: 91 minuten
Budget: $1,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Justin Theroux, John Mahoney, Nia Long, Ben Weber, Timothy Olyphant, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Greg Berlanti
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer