Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Things That Go Bump in the Night (2004)

De moord op de begrafenisondernemer Patrick Pennyman brengt Barnaby en Scott naar het dorpje Fletcher's Cross. Barnaby verwacht de dader te vinden in een spirituele kerkgenootschap die geleid wordt door Rosetta Price. De bewoners van het dorp hebben een verdeelde mening over het bestaan van deze kerkgemeenschap. Al snel volgt nog een moord. Het slachtoffer is een vriendin van Joyce Barnaby. Is er een verband?
CompAZG ID: 4097

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Cathryn Bradshaw, Mary Jo Randle, John Nettles, Jane Wymark, Laura Howard, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Productions
Regisseur: Peter Smith
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer