Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Naked: Award Winning Cinema (1993)

'Naked' (1993), het meesterstuk van Mike Leigh, is een ongemakkelijke film. Hij is choquerend, grimmig, wreedaardig. 'Naked' is verwarrend. Meeslepend. Sprankelend.
'Naked' is onverwacht liefderijk. Echt waar.

Met gevoel voor detail vertelt Mike Leigh over Johnny, zijn leven op de Londense straat, zijn ontmoetingen met allerlei menselijk wrakhout.

Johnny heeft een koortsachtige fantasie. Zijn kennis is encyclopedisch, zijn associaties zijn overdadig en ontleend aan kunst, wetenschap, filosofie, de Bijbel en de metafysica. Ophouden met praten lukt hem niet omdat ophouden met denken geen optie is.
Johnny wil huilen, om zichzelf, om de mensen, om de wereld. Maar tranen maken zwak, dan stort hij liever zijn zaad, in seks die al een verkrachting wordt.

'Naked' is een ontdekkingsreis die vele malen ondernomen kan worden. Elke keer krijgt de film meer dieptescherpte, telkens zijn er andere grappen te ontdekken, verdergaande associaties en nieuwe dubbelzinnigheden in Johnny's manische gevraag en geredeneer
CompAZG ID: 4079

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-9-1993
Speeltijd: 127 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): David Thewlis, Ewen Bremner, Peter Wight, Katrin Cartlidge, Lesley Sharp, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mike Leigh
Auteur: Mike Leigh

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer