Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Buddha's Lost Children (2006)

In het grensgebied van Thailands 'Gouden Driehoek', een ruige streek bekend om zijn drugssmokkel en etnische bergvolkeren, wijdt een man zijn leven aan het welzijn van kansarme kinderen. Zij zien in hem een vaderfiguur en coach.

Abt Phra Khru Bah, bijgenaamd 'de Tijger Monnik' was ooit een succesvol Thaibokser en is nu een van de meest controversiele Boeddhistische monniken van Thailand.

In Buddha's Lost Children volgt regisseur Mark Verkerk de monnik ruim een jaar op zijn spirituele en avontuurlijke missie, met als resultaat een integer portret. Actie en verstilling wisselen elkaar af in deze unieke en ontroerende film.
Een verhaal vol spanning, drama en humor, dat vertelt over beschadigde dorpskinderen die langzaam veranderen in zelfverzekerde jonge mannen.
CompAZG ID: 4044

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-9-2006
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer