Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Astrid Lindgren Collectie (1964)

Deze heerlijke DVD-collectie biedt een royale greep uit het verfilmde werk van Astrid Lindgren (1907-2002). De wereldwijd zeer geliefde Zweedse schrijfster - haar boeken zijn vertaald in 85 talen en worden verkocht in ruim 100 landen - was typisch iemand die verschillende generaties tegelijk wist te boeien. Hoewel haar boeken en verhalen eigenlijk gericht waren op kinderen, werden en worden ze ook verslonden door hun ouders. Het werk van Astrid Lindgren wordt vooral gekenmerkt door een rijke fantasie en een haarfijn gevoel voor wat kinderen interessant, grappig, spannend en verdrietig vinden. De verfilmingen in deze box doen stuk voor stuk recht aan het bijzondere gevoel dat Lindgren bij haar lezers wist op te roepen. Pure nostalgie voor de kinderen van toen, een fantastische ontdekking voor de jeugd van nu.

De gebroeders Leeuwenhart
Deze film begint op het moment dat de jonge Karel Leeuwenhart sterft en zich bij zijn oudere broer Jonathan voegt in de Kersenvallei, een soort paradijs. Al snel wordt hier
CompAZG ID: 4007

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1964
Speeltijd: 920 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer