Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ripley Under Ground (2005)

Tom Ripley is terug in zijn spannendste avontuur tot nu toe... Als een jong en talentvol kunstenaar en vriend van Ripleu sterft, ziet Ripley zijn kan schoon om door middel van list en bedrop miljoenen te verdienen. Hij verbergt de dood van de kunstenaar en met behulp van een meester-vervalser blijdt hij onder zijn naam kunstwerken uitbrengen. Tot een rijke Amerikaanse verzamelaar achter Ripley´s bedrog komt en vastbesloten is om hem te ontmaskeren. Ripley zal zijn talent tot het uiterste moeten gebruiken om er voor te zorgen dat hij uit handen van Scotland Yard blijft...
CompAZG ID: 3976

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-11-2005
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Barry Pepper, Alan Cumming, Claire Forlani, Ian Hart, Tom Wilkinson, e.a.
Geproduceerd door: Cinerenta Medienbeteiligungs KG
Regisseur: Roger Spottiswoode
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer