Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Last Waltz: Collector's Edition (1978)

Geniet nu van het historische afscheidsconcert van The Band, alsof u er zelf bij bent geweest! Nog niet eerder traden zoveel wereldsterren, onder wie Eric Clapton, Neil Diamond, Bob Dylan en Ringo Starr, samen op tijdens één concert. Martin Scorcese (Raging Bull, GoodFellas) regisseerde deze concertfilm en het resultaat is niet alleen "de mooiste rock film die ooit gemaakt is" (The New Yorker) maar ook "een van de belangrijkste culturele evenementen van de laatste decennia" (Rolling Stone)!
CompAZG ID: 394

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 31-12-1978
Speeltijd: 112 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Eric Clapton, Bob Dylan, Martin Scorsese, Robbie Robertson, Rick Danko, e.a.
Geproduceerd door: FM Productions, Last Waltz Inc.
Regisseur: Martin Scorsese, Jerry Grandey, James Quinn, Linda McMurray
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer