Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Testament van de Sixties (2007)

10 cd & 5 dvd & boek

De sfeer van de jaren 60 werd in Nederland bepaald door jongeren die op verschillende manieren bezwaren maakten tegen bestaande machtsverhoudingen, protestbewegingen tegen de slepende Vietnamoorlog, de roep om medezeggenschap en veel actie voor het milieu en mensenrechten. Ze zetten zich af tegen de gevestigde orde en kwamen op voor zichzelf.
Jongeren lieten hun haar groeien, luisterden naar hun eigen muziek, reden op Puchs of Kreidlers en kleedden zich zoals zij dat wilden. De tv verscheen in alle huiskamers en opende de blik naar de wereld.
Dit overzicht van de jaren 60 is een globale impressie van de hoogte- en dieptepunten zoals die zich in ons land in die periode hebben afgespeeld. Belangrijke buitenlandse zaken zijn ook vermeld, maar het accent ligt vooral op nationale gebeurtenissen.

Op de vijf DVD's van deze boxset willen wij u graag meenemen naar de huiskamer van de sixties; u laten zien wat zoal de kamer binnenkwam in deze woelige tijd, voornamelijk via ons televisietoes
CompAZG ID: 3914

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: 356 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Universal Music, BR Music
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer