Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Flight 29 Down: Seizoen 2 Aflevering 1 t/m 6 (09)

`Flight 29 Down' gaat over de avonturen van 7 studenten die op weg zijn naar een spannende eco-trip op een tropisch eiland. Onderweg belanden ze in een tropische storm. Hun vliegtuigje stort neer op een verlaten eiland. Gestrand in de wildernis, met weinig hoop op een snelle redding, moeten de kids zien samen te werken om te overleven. Dat valt zeker niet mee, want de zeven verschillende karakters botsen regelmatig. Hoe ze met deze moeilijke omstandigheden omgaan zie je in Flight 29 Down.
CompAZG ID: 3905

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006-09-09
Speeltijd: +/-27 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Three Lines Pictures
Regisseur: Steve De Jarnatt, D.J. MacHale, Tim O'Donnell
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer