Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

You got served (2004)

Je ziet ze overal. Op elke straathoek, bij elk metrostation en op elk speelveld, streetdancers. Groepen mensen staan eromheen en moedigen hun favoriet aan. Elgin en David zijn ook twee streetdancers en behoren tot de besten. Samen met hun groep gaan ze de strijd aan met andere dansfanaten en alles lijkt leuk totdat een andere topgroep hen uitdaagt. De gemoederen lopen hoog op tussen Elgin en David wanneer er verraad in het spel komt. Maar wanneer er een grote wedstrijd in de stad wordt gehouden, moeten ze de handen ineenslaan en dansen alsof hun leven ervan afhangt.

In de dansfilm 'You Got Served' worden de hoofdrollen gespeeld door mensen uit de hip-hop, R&B en rapwereld. Marques Houston, zanger, songwriter en lid van IMX, speelt Elgin. Zijn broer Omari Grandberry, lid van B2K, speelt David. Ook B2K-leden Raz B en Lil' Fizz maken hun opwachting. 'You Got Served' werd geschreven en geregisseerd door Chris Stokes, die toevallig ook de manager van onder andere IMX en B2K is.
CompAZG ID: 3869

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-1-2004
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Marques Houston, Omarion Grandberry, Jennifer Freeman, J-Boog, Lil' Fizz, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Chris Stokes
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer