Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Sopranos: Serie 6, Deel 2 (2007)

In de laatste negen afleveringen van de serie denkt Tony na over zijn kans op een nieuw leven terwijl hij het hoofd moet bieden aan een groot aantal dringende, stressvolle crisis thuis, op het werk en van justitie. Tony's vrouw Carmela, zijn zoon AJ en zijn dochter Meadow maken alledrie keuzes waardoor het huiselijk leven van de Sopranos zal veranderen. Ondertussen begint Tony op zijn werk te twijfelen aan de trouw van veel van de mensen die hem het naast staan. Niemand - Paulie, Bobby Bacala, Silvio en zelfs Christopher niet - kan hij vertrouwen.
CompAZG ID: 3860

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: 450 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Michael Imperioli, Aida Turturro, Lorraine Bracco, Edie Falco, James Gandolfini, e.a.
Geproduceerd door: HBO Video, Warner Home Video (Benelux), Brad Grey Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer