Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Alle Honden Gaan Naar De Hemel 2 (1996)

Alle honden gaan naar de hemel, en sommige keren terug naar de aarde. Dat gebeurt met de ondeugende hond Charlie Barkin, die wordt gevraagd om de hoorn van engel Gabriel terug te halen, nadat die is gestolen in de hemel. Dit is een kolfje naar de hand van Charlie, die zijn beste vriend Itchy meevraagt voor dit avontuur. Ze krijgen hulp van een lief jongetje en zijn Ierse setter, en samen vechten ze tegen 2 booswichten, op zoek naar de gestolen hoorn.
Met liedjes van Barry Mann en Cynthia Weil, beiden bekroond met een Grammy Award, is dit een verhaal over moed en vriendschap, met onvergetelijke momenten voor het hele gezin.
CompAZG ID: 385

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 29-3-1996
Speeltijd: 79 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bebe Neuwirth, Jim Cummings, Dom DeLuise, Ernest Borgnine, Charlie Sheen, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Regisseur: Larry Leker, Paul Sabella
Auteur: Mark Young, Kelly Ward

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer