Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Guus Meeuwis: Groots met een zachte G (2008)

Guus: “Alle voetbalconcerten waren voor mij legendarisch maar die vrijdag in 2008, de dag dat Nederland met 4-1 van Frankrijk won zal ik nooit vergeten. Het Nederlands elftal had vleugels en bij ons leek een heel engelenkoor in het stadion te zitten. Na negentig minuten voetbal komen we in de blessuretijd terug op het podium en zet de drummer in, nèt als de laatste goal valt. Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met ruim 34.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2012 heel graag overdoen!”
CompAZG ID: 3824

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2008
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer