Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ruth Rendell Mysteries: Serie 1 (1994)

Ruth Rendell (1930) - 's Werelds bekendste misdaadschrijfster - heeft de bijnaam 'Queen of Crime' en schrijft ook onder het synoniem Barbara Vine. Ze wordt vooral geroemd om haar taalgebruik en de diep uitgewerkte karakters. Haar boeken worden succesvol verfilmd onder de naam "The Ruth Rendell Mysteries".

DVD 1: De Heidelijken
Op de heide worden kort na elkaar de lijken van twee jonge vrouwen gevonden, gewurgd en kaalgeknipt. De dorpelingen voelen zich bedreigd.

DVD 2: Een Vreemd Geval van IJdelheid
Alice Whitaker is 37 en rijk, maar ze is heel eenzaam. Totdat de knappe Andrew Fielding in haar leven komt... Maar wat is er gebeurd met Nesta, haar beste vriendin ?
CompAZG ID: 3811

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1994
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer