Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Over Vaders En Zonen (2007)

Twee jaar na de bestseller Over vaders en zonen besluit Hugo Borst dit gevoelige boek op televisie nog eens over te doen met regisseur Wilfried de Jong. Het resulteert in een prachtige serie die in het voorjaar van 2007 door de VPRO wordt uitgezonden. De publieksreacties zijn zo overweldigend dat is besloten om vijf afleveringen van elk 25 minuten op DVD uit te brengen.

In aflevering 1 volgt Hugo Borst radiodeejay 'Mark de Hond en zijn vader', opiniepeiler Maurice. Mark verliest zijn moeder op 3-jarige leeftijd en raakt zelf op zijn 26ste verlamd door een medische blunder in het ziekenhuis.

In aflevering 2 praat Hugo Borst met acteur 'Peter Faber en diens oudste kind Jasper'. De zoon verwijt zijn vader dat hij zich nauwelijks heeft bekommerd om hem. Vader en zoon geven zich in een heldere reconstructie meedogenloos bloot.

In aflevering 3 zoekt Hugo Borst ex-tennisser 'John van Lottum en diens vader Chris' op. Het is een hartverscheurend verhaal dat hij te horen krijgt. John is als jochie van tien ged
CompAZG ID: 3808

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer