Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lucky Luke: Western Circus (2005)

WESTERN CIRCUS
Lucky Luke wordt achterna gezeten door indianen, maar die gaan er plotseling vandoor. De reden is een olifant, die blijkt te horen bij het circus van Erasmus Mulligan, die met een kapotte wagen staan. Als dank voor het helpen repareren krijgen Lucky Luke en Jolly Jumper een privé voorstelling. Lucky Luke was eigenlijk op weg naar Fort Coyote voor een rodeo. Fort Coyote wordt overheerst door Corduroy Zilch. Als het circus van Mulligan dan ook zijn opwachting maakt in Fort Coyote, is Zilch daar niet blij mee. Zilch probeert alles om het circus weg te krijgen. Een premiejager, een lastercampagne, maar Lucky Luke zorgt er wel voor dat het niet lukt. Dan gaan ook de indianen zich er weer mee bemoeien...

DE RIJSTOORLOG
Tchong Yen Li opent in Nothing Gulch een Chinees restaurant en Lucky Luke is de eerste klant. Dan opent er nog een Chinees restaurant. Er brandt een uiterst beleefde oorlog los, die uiteindelijk de halve stad in puin legt. Lucky Luke probeert te bemiddelen.
CompAZG ID: 3788

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 55 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Video Film Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer