Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lucky Luke: De Premiejager (2005)

DE PREMIEJAGER
Bronco Fortworth, een rijke paardenfokker uit Cheyenne Pass, roep de hulp van de sheriff en Lucky Luke in als zijn beste paard is verdwenen. Bronco looft een beloning uit. Elliot Belt, een premiejager, heeft daar wel oren naar en gaat op zoek, zeer tegen de zin van Lucky Luke en de sheriff, die vrezen dat daar bonje van zal komen.

SARAH BERNHARDT
Sarah Bernhardt, de grootste actrice allertijden, komt met haar gevolg voor een tournee naar de Verenigde Staten. Niet iedereen is daar even blij mee en daarom vraagt de president aan Lucky Luke haar te beschermen, want er is een verrader in het spel die de tournee wil saboteren.

DE HANDELSREIZIGER
De Apache verdenken meneer O'Tool, een handelsreiziger, ervan hun bizons te hebben gedood. Lucky Luke gaat op onderzoek uit.
CompAZG ID: 3785

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 82 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Video Film Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer