Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Chimps onder elkaar (1984)

CHIMPS ONDER ELKAAR

(1984) - Nog vele jaren nadat Bert Haanstra zijn film Chimps onder elkaar had gemaakt, kende hij de namen van de chimpansees van Burgers Dierenpark in Arnhem. Een ervan was Nikkie, 'de machtigste chimpansee van Nederland'. De ongewoon grote kolonie zat in Burgers niet alleen maar om door de bezoekers te worden bekeken. Sinds 1971 werd er systematisch onderzoek gedaan naar de leefgewoonten van de chimpansees. Geadviseerd door deskundige Otto Adang observeerde Haanstra met zijn camera, en vooral met veel geduld, het dagelijks leven van Nikkie en de zijnen.
Ze blijken allemaal verschillend te zijn. De een is een stuk slimmer dan de ander en je hebt de grote oude baas, de onderlinge relationele wrijvingen en de onstuimige jeugd. De meest ondernemende van het gezelschap doet zelfs een uitvinding. Haanstra voorziet de beelden zelf van commentaar.

MONUMENT VOOR EEN GORILLA (1987)

KINDEREN VAN GHANA (1988)
CompAZG ID: 3771

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1984
Speeltijd: 133 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Peter Ustinov, Adrian Brine, Bert Haanstra,
Geproduceerd door: Haanstra & Haanstra, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Bert Haanstra, Bert Haanstra, Wim van der Velde, Bert Haanstra
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer