Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bij de beesten af (1972)

BIJ DE BEESTEN AF

(1972) - Met Bij de beesten af wilde Bert Haanstra het publiek een spiegel voorhouden. De overeenkomsten tussen mens en dier fascineerden hem al langer, en hij riep nu de assistrentie in van de Groningse professor in de gedragswetenschappen Gerard Baerends om dit thema in een grote documentaire verder te onderzoeken. Zo werden over meerdere jaren op vijf continenten opnamen gemaakt, in verschillende internationale researchcentra, op de vele plaatsen waar mens en dier op allerlei manieren sameneven, en in de vrije natuur waar dieren op zichzelf zijn. In Tanzania filmde Haanstra een groep chimpansees, op de Afrikaanse vlakten observeerde hij hoe verschilende kuddedieren zichzelf tegen hun vijanden beschermden, maar daar niet altijd in slaagden, langs de Californische kust werden de merkwaardige gewoonten van zeeotters vastgelegd en op Antartica werd - toen al - het leven de pinguïns in beeld gebracht. Bij de beesten af bestaat eigenlijk uit twee delen.

In het eerste komen vooral de gewoo
CompAZG ID: 3767

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1972
Speeltijd: 136 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer